• Le Pompadur toyuğu resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 7639

Tarix : 20.12.2016, 20:00

Bölmə : Quru yeməklər, Toyuq yeməkləri

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4

Şef / Mənbə : Ragima Eldarova




Tərkibi:
Kərə yağı 50q
Toyuq filesi 400q
Badam 1/2 stəkan
Yumurta 1 ədəd
Un 3 x.q.
Duz

Hazırlanması:
İstiot İlk öncə badamı qabığından təmizləyək. Bunun üçün bir qazana 2 stəkan su boşaldıb, qaynadın. Qaynayan suya badamı əlavə edib, 10 dəqiqə qaynadmağa davam edin. Badamları soyuq su altına salın. Soyumuş badamları qabığından əlinizlə asanlıqla təmizləyə bilərsiniz.
Təmizlənmiş badamları xırda - xırda doğrayın. Yumurtanı yaxşıca çalın. Toyuq filesini orta ölçülü hissələrə doğrayın. Hər bir hissəni öncə yumurtaya, sonra una daha sonra isə doğranılmış badama batırın. Hazırladığınız badamlı fileni kərə yağı ilə orta hərarətli odda (qapağı örtərək) qızarda bilərsiniz.

Nuş olsun!

Etiketlər: badamı, badamları, sonra, Toyuq, qabığından, doğrayın, bilərsiniz, xırda, stəkan, ölçülü, hissələrə, filesini, yaxşıca, hissəni, Yumurtanı, çalın, doğranılmış, hərarətli, qapağı, örtərək
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN