• İtalyansayağı krevetka resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 9851

Tarix : 9.02.2017, 16:00

Bölmə : Quru yeməklər, Balıq yeməkləri

Mətbəx : İtalyan mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Şef / Mənbə : Günel




Tərkibi:
400 qr. krevetka
1 baş soğan
300 qr. pomidor
1 x.q. zeytun yağı
1 ç.q. kərə yağı
0,5 ç.q. acı üyüdülmüş çili (bibər)
1 ç.q. paprika (ədviyya)
bazilik
duz
istiot

Hazırlanması:
Kərə və zeytun yağını tavada qızdırırıq. Xırda kəsilmiş soğanı və sarımsağı qızardırıq.
Təhmini 5 dəq. Pomidorların qabığını soyub, doğrayıb əlavə edirik. Az xodda 20 dəq. bişiririk.
Təmizdənmiş krevetləri əlavə edirik. Rəngi dəyişənə gədər bişiririk. Ədviyyaları əlavə edirik. Üsdünə baxilik səpərək, tostla servis edin.

Nuş olsun!

mənbə: Günel Bahasun (instagram)
Etiketlər: edirik, əlavə, bişiririk, zeytun, Təmizdənmiş, krevetləri, soyub, Rəngi, doğrayıb, xodda, dəyişənə, səpərək, tostla, servis, baxilik, Üsdünə, gədər, Ədviyyaları, qabığını, Təhmini
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN