Tərkibi:2 toyuq döşü və ya 4 file
2 yumurta
0,5 st. süd
1 st. narın suxarı
2 x.q. un
duz
ədviyyat
Hazırlanması:Ətin sümüyünü ayırın, böyük olmayan tikələrə doğrayın. Hər tikəni duzlayıb-istiotlayın, una batırın.
Yumurtaları südlə çalın, sonra unladığınız toyuq tikələrini bura salın, fritürdə qızardın.
Qızardıqdan sonra kağız salfetlərin üzərinə düzüb yağını çəkməsini gözləyin.
Nuş olsun!
Etiketlər: toyuq, sonra, qızardın, Qızardıqdan, fritürdə, tikələrini, unladığınız, kağız, salın, salfetlərin, gözləyin, olsun, çəkməsini, yağını, üzərinə, düzüb, çalın, Yumurtaları, sümüyünü, ayırın