• Yaşıl noxudlu plov resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 7 247

Tarix : 16-05-2017, 21:00

Bölmə : Quru yeməklər / Aş - Plov

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
Düyü – 2.5 stəkan
Qaynadılmış yaşıl noxud – 1.5 stəkan
Duru yağ – yarım çay qaşığı
Kərə yağı – 1.5 x.q.
Duz

Hazırlanması:
Düyünü təmizləyib yuyun. Konserv yaşıl noxud istifadə edəcəksinizsə onu isti suda yuyub, suyunu yaxşıca süzün. Qazana sulu yağ əlavə edin, qovurun və üzərinə düyünü tökün. Sonra kərə yağı qoyub qapağını bağlayın qaynasın. Qaynadığı zaman noxudları, duzu əlavə edin. Suyu çəkilənə qədər bişirin. Bişdikdən sonra üzərinə kağız dəsmal qoyun üzərinə və qapağını bağlayın.

Nuş olsun!
Etiketlər: üzərinə, əlavə, bağlayın, qapağını, stəkan, noxud, yaşıl, Qaynadığı, qaynasın, qoyub, zaman, çəkilənə, kağız, dəsmal, qoyun, sonra, Bişdikdən, Sonra, qədər, bişirin
BİZİ İZLƏYİN