• Bəhməzli halva resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 13698

Tarix : 24.09.2014, 21:00

Bölmə : Digər reseptlər

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
1 armudu st. bəhməz
1 armudu st. şəkər tozu
1 st. un
1 st. su
yarım paket marqarin (125 q)
1 armudu stəkan xırdalanmış fındıq ləpəsi

Hazırlanması:
Bir qazanda şəkər tozu, bəhməz və suyu yaxşıca qarışdırın.

Marqarini enli tavada əridin. Un və fındıq ləpəsini əlavə edib qızaranadək qovurun.
Ehtiyatla bəhməzli qarışığı əlavə edin. Qarışdırmağı dayandırmayın. Sonra vam odda, aradabir qarışdıraraq 20 dəqiqə bişirin. Ocaqdan götürüb soyudun. Əlinizlə parçalar qopararaq kündələyin, ortasına fındıq basın.

Nuş olsun!
Etiketlər: fındıq, armudu, əlavə, şəkər, bəhməz, qarışdıraraq, dəqiqə, bişirin, Sonra, Qarışdırmağı, dayandırmayın, Ocaqdan, aradabir, Əlinizlə, ortasına, basın, olsun, kündələyin, qopararaq, soyudun
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN