• Qəhvəli beze resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 2273

Tarix : 7.12.2016, 21:00

Bölmə : Digər reseptlər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
5 ədəd yumurta ağı
200 qr şəkər kirşanı
20-30 qr qovrulmuş fındıq
20 qr qovrulmuş badam
100 qr üyüdülmüş qəhvə
10 qr vanil
Bir çimdik duz

Hazırlanması:
Yumurta ağı sarısından ayrılır. Yumurta ağının üzərinə duz və tədricən şəkər kirşanı əlavə edilərək köpüklənənə qədər mikserlə çırpılır.
Qarışığa vanil, badam, fındıq ləpəsi və üyüdülmüş gəhvə əlavə olunub ehmallıca qaşıqla qarışdırılır. Kütlə mətbəx torbasına doldurulub yağlı kağız salınmış formaya sıxılır. Beze 100 dərəcəyədək qızdırılmış sobada 1,5 saat qurudulur. Hazır bezenin üzərinə şəkər kirşanı səpilib servis edilir.

Nuş olsun!

Etiketlər: şəkər, kirşanı, vanil, Yumurta, əlavə, üzərinə, üyüdülmüş, fındıq, badam, qovrulmuş, salınmış, formaya, sıxılır, torbasına, mətbəx, dərəcəyədək, doldurulub, yağlı, kağız, Hazır
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica