Tərkibi:200 qr. mal əti
1 bolqar bibər
1 qırmızı soğan
1 banka qırmızı lobya (bonduelle)
50 qr. qoz
2 diş sarımsaq
3 x.q. zeytun yağı
1 x.q. üzüm sirkəsi
keşniş və ya cəfəri
zövgə görə qırmızı acı bibər
duz
İstiot
Hazırlanması:Mal ətini duzlu suda bişiririk. Uzun uzun kəsirik. Bolqar bibəri və soğanı uzunsov kəsirik. Lobya əlavə edirik. Sarımsağı və qozu blendordan keçirdirik. Göyərtini xırda kəsirik. Hamısını yaxşı qarışdırırıq. Zeytun yağı, sirkə, duz, istiot əlavə edirik.
Nuş olsun!mənbə:
Günel Bahasun (instagram)
Etiketlər: qırmızı, kəsirik, edirik, bibər, əlavə, blendordan, Sarımsağı, Lobya, uzunsov, keçirdirik, Göyərtini, Zeytun, sirkə, istiot, qarışdırırıq, yaxşı, xırda, Hamısını, soğanı, Bolqar