• Gruziya salatı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 438

Tarix : 10.07.2018, 12:00

Bölmə : Salatlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Şef / Mənbə : Günel (bahasun)


Tərkibi:
200 qr. mal əti
1 bolqar bibər
1 qırmızı soğan
1 banka qırmızı lobya (bonduelle)
50 qr. qoz
2 diş sarımsaq
3 x.q. zeytun yağı
1 x.q. üzüm sirkəsi
keşniş və ya cəfəri
zövgə görə qırmızı acı bibər
duz
İstiot

Hazırlanması:
Mal ətini duzlu suda bişiririk. Uzun uzun kəsirik. Bolqar bibəri və soğanı uzunsov kəsirik. Lobya əlavə edirik. Sarımsağı və qozu blendordan keçirdirik. Göyərtini xırda kəsirik. Hamısını yaxşı qarışdırırıq. Zeytun yağı, sirkə, duz, istiot əlavə edirik.

Nuş olsun!

Etiketlər: qırmızı, kəsirik, edirik, bibər, əlavə, blendordan, Sarımsağı, Lobya, uzunsov, keçirdirik, Göyərtini, Zeytun, sirkə, istiot, qarışdırırıq, yaxşı, xırda, Hamısını, soğanı, Bolqar
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica