• Portağal souslu toyuq salatı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 4407

Tarix : 5.12.2016, 21:00

Bölmə : Salatlar

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 30-40

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
70-80 qr göyərti qarışığı (kahı, rukola, aysberq kələmi)
80 qr toyuq filesi
2 ədəd pomidor
¼ rəngli bibər (yaşıl, qırmızı, sarı)
2 ədəd qırmızı turp
½ ədəd portağal
20-30 ml portağal şirəsi
20-30 qr “Parmezan” pendiri
2 damcı soya sousu
40 ml zeytun yağı
40 ml çili sousu
Duz, istiot

Hazırlanması:
Toyuq filesi halqavarı doğranır. Üzərinə duz, istiot səpilib yağda qızardılır. Bibər və turp samanvarı doğranır, pomidor dörd hissəyə bölünür, portağal dilimlənir. Göyərti əllə parçalanıb boşqaba yığılır.
Üzərinə doğranmış bibər, turp, pomidor, portağal şirəsi, zeytun yağı və hər iki sous əlavə olunur. Salata duz, istiot səpilib qarışdırılır. Üstünə pendir səpilir, kənarlarına portağal dilimləri və toyuq filesi düzülüb servis edilir.

Nuş olsun!

Etiketlər: portağal, istiot, filesi, pomidor, şirəsi, zeytun, Üzərinə, doğranır, qırmızı, sousu, səpilib, toyuq, bibər, doğranmış, əlavə, Salata, olunur, yığılır, Göyərti, parçalanıb
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica