• Fincan şirniyyatı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 4971

Tarix : 22.07.2021, 14:00

Bölmə : Şirniyyatlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
5 stəkan süd
2 qəhvə fincanı un
2.5 qəhvə fincanı şəkər
1 paket vanil
1 xörək qaşığı marqarin

Bəzəmək üçün:
Kakos
Şokolad

Hazırlanması:
Hər şeydən əvvəl süd, un və şəkər qarışdırılır və bir qazanda qatılaşana qədər bişirilir.
Sobadan götürdüyümüzdə vanil və marqarin əlavə olunur və çırpma ilə yaxşı qarışdırılır.
Xəmir qəhvə fincanlarının içərisini isladaraq doldurulur. Fincanlar islanmırsa, onları qəlib şəklində çıxara bilməzsiniz. Şirniyyatımız soyuduqdan sonra 3-4 saat soyuducuda saxlanılır.Şirniyyatlar fincandan çıxararkən tərs çevrilir və fincan sarsılır və kənarlardan havanın çıxmasına imkan verir.
Kakosa batırılır və istədiyi kimi bəzədilir.

Nuş olsun!


Etiketlər: qəhvə, vanil, marqarin, şəkər, qarışdırılır, fincanı, soyuducuda, sonra, saxlanılır, Şirniyyatlar, fincandan, soyuduqdan, bilməzsiniz, qəlib, onları, şəklində, çıxara, çıxararkən, Şirniyyatımız, fincan
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN