Tərkibi:4 yumurta
100 q şəkər tozu
500 q maskarpone pendiri
250 q savoyardi (təxminən 34 ədəd)
350 ml qəhvə (əriyən və ya bişirilmiş)
kakao
2-3 x.q. şərab ("Marsala", yaxud rom, likör, brendi, konyak - istəyə görə)
Hazırlanması:
Krem üçün: Yumurtanın ağını sarısından ayırın. Yumurta sarısını şəkər tozu ilə çalın. Maskarpone əlavə edib qaşıqla qarışdırın. Yumurtanın ağını qatı köpük alınana qədər çalın. Bunu yumurta sarısına əlavə edib səliqəylə qarışdırın.
Nuş olsun!
Etiketlər: qarışdırın, əlavə, Yumurtanın, ağını, yumurta, şəkər, çalın, Maskarpone, ayırın, qaşıqla, Yumurta, sarısını, köpük, Savoyardiləri, hazırlanma, qaydası, səliqəylə, sarısına, alınana, qədər