• Armudlu şokoladlı biskvit resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 9916

Tarix : 18.07.2016, 21:00

Bölmə : Piroq və Kekslər, Meyvəli şirniyyatlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4




Tərkibi:
(4 porsiya üçün)
75 qram kərə yağı
75 qram şəkər
2 yumurta
25 qram kakao
75 qram un
¼ çay q. qabartma tozu
4 armud
2 çay q. bal
Şəkər tozu

Hazırlanması:
Armudlu şokoladlı biskvit hazırlamaq üçün əvvəlcə kərə yağı və şəkəri mikserlə çalın.
Qabartma tozunu una qatın.
Sonra kakaonu və unu əlavə edin.
Alınmış kütləni 4 hissəyə bölün və keks qabına tökün.
Armudların aşağı hissəsini kəsib tumlarını çıxardın, qabdakı xəmirlərin üzərinə qoyun.
Əvvəlcədən isidilmiş 180 dərəcəli sobada 15 dəqiqə bişirin.
Hazır olduqda soyuduqdan sonra üzərinə şəkər pudrası səpin.

Nuş olsun!

Etiketlər: üzərinə, şəkər, çıxardın, tumlarını, qabdakı, xəmirlərin, hissəyə, kəsib, hissəsini, tökün, qabına, Armudların, aşağı, qoyun, bölün, Əvvəlcədən, sonra, soyuduqdan, pudrası, səpin
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN