• Karamelli tart resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 12996

Tarix : 4.02.2017, 14:00

Bölmə : Şirniyyatlar » Piroq və Kekslər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
Alt hissəsi üçün:
2 paket petibör peçenye
100 gram margarin + 1 yemək qaşığı kərəyağı

Karamel sous:
2 çay stəkanı şəkər
1 çay stəkanı süd
1 qutu krem
1,5 yemək qaşığı kərəyağ
2 yemək qaşığı nişasta
Şokolad sousu
150 qram südlü ya da bitter şokolad
1 çay stəkanı süd

Hazırlanması:
Alt hissəsi üçün pn halına salıb əritdiyiniz yağa yaxşıca qarışdırın.
Bişirəcəyiniz tavaya töküb yayın.
Karamel sos üçün yağ və şəkəri qaza qoyun şəkər tamam əriyincə götürün kremi əlavə edin, qaynadın.
Şəkər qatılaşacak.
Süd və nişastası bir kasada qarışdırın.
qaynamakda olan karamelinizə əlavə edin tündləşənə qədər qarışdırın və söndürün.
Keksin üzərinə qarışımı tökün.
Şokolad sousu üçün südü isidib içərisinə şokolad qıraraq atın əriyincə qarışdırıb sousu qabınızın üzərinə gəzdirin.
Soyuducuda bir gece saxlayıb dilimləyib çəkilmiş fındıq və nar dənələriylə bəzəyin.

Nuş olsun!


Etiketlər: qaşığı, sousu, stəkanı, yemək, qarışdırın, üzərinə, əlavə, şokolad, hissəsi, Şokolad, əriyincə, şəkər, Karamel, paket, Keksin, qarışımı, tökün, söndürün, isidib, tündləşənə
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN