• Almalı maffin resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 7244

Tarix : 20.12.2016, 17:00

Bölmə : Şirniyyatlar » Piroq və Kekslər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Şef / Mənbə : Ragima Eldarova




Tərkibi:
Kərə yağı 6-7 x.q.
Un 1,5 stəkan
Şəkər tozu 1 stəkan
Yumurta 2 ədəd
Qatıq 3/4 stəkan
Süd 3/4 stəkan
Qabartma tozu 10q
Alma 3-4 ədəd

Hazırlanması:
Almaları soyub, nazik hissələrə doğrayın. Doğradığınız almaları bir qaba qoyub, üzərinə şəkər tozu və yumurtaları əlavə edin. Qatığı, kərə yağını və südü birləşdirib, yumurtalı qarışıma əlavə edin. Alınan kütləni yaxşıca qarışdırın. Un və qabartma tozunu birləşdirib, almalı-yumurtalı kütləyə əlavə edin. Sonuncu dəfə qarışımı yaxşıca qarışdırın. Maffin üçün formaları azca yağlayın. Xəmirinizi formalara boşaldın. Sobanızı 180 dərəcəyə qədər isidib, 25-30 dəqiqə ərzində maffinlərinizi bişirə bilərsiniz.

Nuş olsun!

Etiketlər: stəkan, əlavə, birləşdirib, yumurtalı, qarışdırın, yaxşıca, Maffin, formaları, qarışımı, Sonuncu, kütləyə, yağlayın, almalı, Xəmirinizi, ərzində, dəqiqə, maffinlərinizi, bişirə, bilərsiniz, isidib
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN