• Kremli almalı piroq resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 7369

Tarix : 14.02.2017, 21:00

Bölmə : Şirniyyatlar » Piroq və Kekslər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
400 qram şəkər
1 kq alma
200 qram kərə yağı
5 yumurta
2 çay q. qabartma tozu
650 qram un
500 qram xama

Hazırlanması:
Kərə yağı 200 qram şəkər və yumurtaları qarışdırın.
Qabartma tozunu una qatıb qarışığa əlavə edin.
Almaları yuyun, qabığını təmizləyin və tumlarını çıxardın.
Nazik dilimlər formasında doğrayın.
Soba qabını yağlayın və ya yağlı kağız qoyun.
Xəmirin 2/3 hissəsəini qaba yayın.
Üzərinə almaları düzün.
Qalan xəmirdən hörüklər düzəldib piroqun üstünə düzün.
Əvvəlcədən isdilmiş 180 dərəcəli sobada 30-35 dəqiqə bişirin.
Krem hazırlamaq üçün xamanı 200 qram şəkər ilə çalın.
Piroq bişdikdə isti-isti üstünə krem tökün.
Soyuduqdan sonra hissələrə bölə bilərsiniz.

Nuş olsun!
loading...

Etiketlər: şəkər, düzün, üstünə, piroqun, Əvvəlcədən, isdilmiş, düzəldib, xəmirdən, Üzərinə, almaları, Qalan, dərəcəli, hörüklər, sobada, Soyuduqdan, tökün, sonra, hissələrə, bilərsiniz, bişdikdə
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN