• İtalyansayağı almalı xəmir resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 606

Tarix : 6.06.2017, 19:00

Bölmə : Meyvəli şirniyyatlar, Xəmir işləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
2 alma
4 xörək q. un
1 yumurta
3 xörək q. süd
şəkər zövqə görə
05, çay q darçın
1 çay q. duru yağ

Hazırlanması:
Unu, şəkəri, darçını, yumurtanı və südü bir qabda qarışdırın.
Almaları yuyun, tumlarını təmizləyin və halqavari formada doğrayın.
Sonra alma dilimlərini hazırladığınız südlü kütləyə qatın.
Soba qabını duru yağ ilə yağlayın.
Almaları qaba düzün.
Sobada 5 dəqiqə bişirin.
Soyuduqda üzərinə şəkər pudrası səpin.

Nuş olsun!

Etiketlər: Almaları, xörək, şəkər, qabını, yağlayın, qatın, südlü, hazırladığınız, kütləyə, Sobada, üzərinə, pudrası, səpin, Soyuduqda, bişirin, dilimlərini, dəqiqə, düzün, doğrayın, darçını
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica