• İtalyansayağı almalı xəmir resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 2 585

Tarix : 6-06-2017, 19:00

Bölmə : Meyvəli şirniyyatlar / Xəmir işləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
2 alma
4 xörək q. un
1 yumurta
3 xörək q. süd
şəkər zövqə görə
05, çay q darçın
1 çay q. duru yağ

Hazırlanması:
Unu, şəkəri, darçını, yumurtanı və südü bir qabda qarışdırın.
Almaları yuyun, tumlarını təmizləyin və halqavari formada doğrayın.
Sonra alma dilimlərini hazırladığınız südlü kütləyə qatın.
Soba qabını duru yağ ilə yağlayın.
Almaları qaba düzün.
Sobada 5 dəqiqə bişirin.
Soyuduqda üzərinə şəkər pudrası səpin.

Nuş olsun!
Etiketlər: Almaları, xörək, şəkər, qabını, yağlayın, qatın, südlü, hazırladığınız, kütləyə, Sobada, üzərinə, pudrası, səpin, Soyuduqda, bişirin, dilimlərini, dəqiqə, düzün, doğrayın, darçını
BİZİ İZLƏYİN