• Qoz peçenyası resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 3 512

Tarix : 8-11-2018, 12:00

Bölmə : Şirniyyatlar / Peçenye reseptləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Şef / Mənbə : menim_sufrem


Tərkibi:
3 ədəd yumurta,
1 st şəkər tozu,
180 qr kərə yağı(otaq temperaturunda),
3 st un

İçlik üçün:
bişmiş qatılaşdırılmış süd,
qoz

Hazırlanması:
Əvvəlcə yumurta və şəkər tozunu ağarana kimi çalırıq. Üzərinə az-az yağ və un əlavə edərək, çalmağa davam edirik. Qarışımı bir saat soyuducuda saxladıqdan sonra qoz peçenyasının bişirilməsi üçün istifadə olunan xüsusi qurğuda bişiririk.
İçərisinə bir çay qaşığı bişmiş qatılaşdırılmış süd və xırda qoğranmış qoz qoyaraq, bağlayırıq.

Nuş olsun!
Etiketlər: qatılaşdırılmış, yumurta, bişmiş, şəkər, olunan, xüsusi, istifadə, bişirilməsi, qurğuda, peçenyasının, qaşığı, qoyaraq, bağlayırıq, qoğranmış, xırda, İçərisinə, sonra, bişiririk, Qarışımı, ağarana
BİZİ İZLƏYİN