• Qoz peçenyası resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 260

Tarix : 8.11.2018, 12:00

Bölmə : Şirniyyatlar » Peçenye reseptləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Şef / Mənbə : menim_sufrem


Tərkibi:
3 ədəd yumurta,
1 st şəkər tozu,
180 qr kərə yağı(otaq temperaturunda),
3 st un

İçlik üçün:
bişmiş qatılaşdırılmış süd,
qoz

Hazırlanması:
Əvvəlcə yumurta və şəkər tozunu ağarana kimi çalırıq. Üzərinə az-az yağ və un əlavə edərək, çalmağa davam edirik. Qarışımı bir saat soyuducuda saxladıqdan sonra qoz peçenyasının bişirilməsi üçün istifadə olunan xüsusi qurğuda bişiririk.
İçərisinə bir çay qaşığı bişmiş qatılaşdırılmış süd və xırda qoğranmış qoz qoyaraq, bağlayırıq.

Nuş olsun!

Etiketlər: qatılaşdırılmış, yumurta, bişmiş, şəkər, olunan, xüsusi, istifadə, bişirilməsi, qurğuda, peçenyasının, qaşığı, qoyaraq, bağlayırıq, qoğranmış, xırda, İçərisinə, sonra, bişiririk, Qarışımı, ağarana
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica