Tərkibi:3 ədəd yumurta,
1 st şəkər tozu,
180 qr kərə yağı(otaq temperaturunda),
3 st un
İçlik üçün:
bişmiş qatılaşdırılmış süd,
qoz
Hazırlanması:Əvvəlcə yumurta və şəkər tozunu ağarana kimi çalırıq. Üzərinə az-az yağ və un əlavə edərək, çalmağa davam edirik. Qarışımı bir saat soyuducuda saxladıqdan sonra qoz peçenyasının bişirilməsi üçün istifadə olunan xüsusi qurğuda bişiririk.
İçərisinə bir çay qaşığı bişmiş qatılaşdırılmış süd və xırda qoğranmış qoz qoyaraq, bağlayırıq.
Nuş olsun!
Etiketlər: qatılaşdırılmış, yumurta, bişmiş, şəkər, olunan, xüsusi, istifadə, bişirilməsi, qurğuda, peçenyasının, qaşığı, qoyaraq, bağlayırıq, qoğranmış, xırda, İçərisinə, sonra, bişiririk, Qarışımı, ağarana