• Alma və şokolad ilə peçenye resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 7774

Tarix : 19.11.2019, 12:00

Bölmə : Peçenye reseptləri, Meyvəli şirniyyatlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
4 ədəd alma
5 x.q. un
1 x.q. bal xəmirə qatın, 1 x.q. isə almanın üzərinə çəkmək üçün
2-3 x.q. şəkər pudrası
50q şokolad

Hazırlanması:
Almaların qabığını təmizləyin, üzərinə bal çəkin, ayrı folqalara bükün, 180 dərəcəyə qədər isidilmiş sobada 20-30 dəqiqə bişirin. Almaların ortalarını təmizləyin, püre halına salın. Alma, un, bal, şəkər pudrası və xırdalanmış şokoladı qarışdırın. Peçenye düzəldin və 20-30 dəqiqə 180 dərəcədə bişirin.

Nuş olsun!
Etiketlər: pudrası, təmizləyin, bişirin, dəqiqə, şəkər, Almaların, üzərinə, halına, ortalarını, düzəldin, dərəcədə, salın, xırdalanmış, qarışdırın, sobada, şokoladı, Peçenye, dərəcəyə, şokolad, çəkmək
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN