Tərkibi:4 yumurtanın ağı
4 stəkan şəkər tozu və ya şəkər pudrası
2-3 damla limon suyu
Bir çay qaşığının ortası qədər duz
Hazırlanması:Bütün inqradientləri qaba qoyun, mikser ilə qar təki ağ olana qədər qarışdırın. Sonra bu qarışıq bir qədər bərkiyən kimi sıxma torbası və ya krem sıxıcı ilə kağız qoyulmuş şüşə qaba fiqurlu şəkildə sıxın. 80-100 dərəcə isidilmiş sobada bezeləri sərtləşənə qədər bişirin.
Nuş olsun!
Etiketlər: qədər, şəkər, fiqurlu, şəkildə, qoyulmuş, sıxıcı, sıxma, torbası, sıxın, kağız, dərəcə, bişirin, olsun, sərtləşənə, bezeləri, isidilmiş, sobada, bərkiyən, Sonra, limon