Tərkibi:4 yumurtanın ağı
Yarım çay qaşığı krem tartar
1 su stəkanı şəkər
Bittər şokolad
Hazırlanası:Yumurtaları bir qarışdırma qabına alaraq mikserlə çırpın, köpüklənməyə başlayanda şəkəri əlavə edib çalmağa davam edin. Üzərinə krem tartarı da əlavə etdikdən sonra qarışım sərtləşənə qədər çalın. Qarışığı sıxma torbasına yerləşdirərək yağlı kağızlı soba qabında bəzək verin. Əvvəldən isidilmiş 200 dərəcəlik sobada 40-45 dəqiqə qədər gözlədin. Şokoladı benmari üsulu əritdikdən sonra badamlı peçenyelərin üzərinə göz və ağız edin. Bu hərəkəti edərkən sosun axmadan donmasına diqqət edin.
Nuş olsun!
Etiketlər: sonra, əlavə, qədər, Əvvəldən, sobada, isidilmiş, dərəcəlik, verin, qabında, yerləşdirərək, torbasına, yağlı, kağızlı, dəqiqə, bəzək, gözlədin, sosun, edərkən, axmadan, donmasına