• Unsuz, yağsız, şəkərsiz qurabiyə resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 21 589

Tarix : 11-11-2015, 18:00

Bölmə : Şirniyyatlar / Peçenye reseptləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
1 paket hind qozu(50 qram),
1 alma,
7 qaşıq yulaf əzməsi,
Göz qərarı kişmiş,
1 yumurtanın ağı,

Hazırlanması:
Əvvvəlcə almanı rəndədən keçirdin.
Kişmişi təmizləyin.
Yumurtanın ağını sarısından ayırın.
Bütün bunlardan sonra ərzaqları qataraq xəmir yoğurun.
Əldə etdiyiniz xəmiri bir az dincə qoyun.
Dincə qoyduğunuz xəmirdən kiçik-kiçik parçalar ayırın.
Həmin parçalara şəkil verməyə çalışın.
Fırın tabağına yağlı kağız sərməyi unutmayın.
150 dərəcəyə qədər qızdırılmış fırında 15-20 dəqiqəyə yaxın bişirin.
Həm isti, həm də soyuq halda servis edə bilərsiniz.

Nuş olsun!
Etiketlər: ayırın, şəkərsiz, kiçik, yağsız, Unsuz, parçalara, şəkil, verməyə, tabağına, Fırın, çalışın, Həmin, parçalar, qoyun, dincə, Dincə, qoyduğunuz, xəmirdən, yağlı, sərməyi
BİZİ İZLƏYİN