• Yulaflı qurabiyə resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 12096

Tarix : 8.10.2017, 22:00

Bölmə : Şirniyyatlar » Peçenye reseptləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
kərə yağı 60 q
100 q un
100 q yulaf yarması
1 yumurta
2 xörək qaşığı qəhvəyi şəkər
50 q badam
1 çimdik duz
1 çay qaşığı qabardıcı toz
Zövqünüzə uyğun kişmiş, quru meyvə

Hazırlanması:
100 q yulafı üyüdün 50 q badam üyüdün Qarışdırın 60 q kərə yağını əridin Zövqünüzə uyğun 2 xörək qaşığı şəkər 1 çay qaşığı qabardıcı toz 1 yumurta Qarışdırın 100 q un Kişmiş Əllərinizi isladın Bəzəyin.
200° C temperaturda 20-25 dəqiqə sobada bişirin.

Nuş olsun!

Etiketlər: qaşığı, üyüdün, qabardıcı, Zövqünüzə, uyğun, badam, şəkər, yumurta, xörək, Qarışdırın, isladın, Əllərinizi, Bəzəyin, dəqiqə, bişirin, sobada, Kişmiş, temperaturda, meyvə, çimdik
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN