• Milli mətbəximizin incisi paxlava resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 2438

Tarix : 12.01.2017, 12:00

Bölmə : Şərbətli şirniyyatlar, Xəmir işləri

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Şef : Ülviyyə Zeynalova

Resepti göndərən : DADLI


Tərkibi:
400 g kərə yağı
800 g smetan
14 st (2kg) un
6 yumurta(3-nün sarısı üzəri üçün)
çimdik duz
vanil
1 x q sirkə
yarım ç q soda
300 g ərinmiş kərə yağı(ara qatlar üçün)
500 g fındıq
500 g qoz
1 kg şəkər işçlik üçün
3 st şəkər şərbət üçün
4 st su şərbət üçün

Hazırlanması:
Hazırlanmasını hamının bildiyi üçün qeyd etmirəm...sadəcə bəzi xırdalıqalrı qeyd edim.Şərbəti çox qatı etməyin onda quruyur və bərk olur paxlava.Və bu resept 30 ədəd şəkərbura və 2 list paxlava üçündür.Paxlavaların içinin ağ olması üçün içliyə işlətdiyiniz qoz-fındığın mütləq qabıqları soyulmuşunu istifadə edin.Kündələri balaca edin və nazik yayın.

Nuş olsun!

"Bu yeməyi bişirmək prosesi nəticəsi kimi – tam bir həzdir. Və qoy, sonda yığılacaq çirkli qabların sayı kədərləndirməsin, çünki Fairy ilə ən yağlı qabların belə öhtəsindən rahatlıqla gələ biləcəksiniz. – Dadlı.az tövsiyə edir!"

Etiketlər: şərbət, paxlava, şəkər, olması, içliyə, içinin, üçündür, resept, şəkərbura, Paxlavaların, işlətdiyiniz, Kündələri, balaca, nazik, yayın, istifadə, soyulmuşunu, fındığın, mütləq, qabıqları
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica