• Alioli sousu resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 236

Tarix : 15.10.2018, 12:00

Bölmə : Souslar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Şef / Mənbə : bahasun


Tərkibi:
2 yumurta
1 diş sarımsaq
200 ml. zeytun yağı (1 stəkandan biraz az, günəbaxan yağı ilə əvəz edə bilərsiz)
1 x.q. limon suyu
duz

Hazırlanması:
Hamısını blendor qabına əlavə edin və blendornan qatılaşana qədər keçirdin. Daha qatı olması üçün daha çox yağ əlavə edin.
Fərq etməz bu adi blendor və ya əl blendoru ola bilər.

Nuş olsun!

mənbə: Günel Bahasun (instagram)

Etiketlər: əlavə, blendor, keçirdin, qədər, qatılaşana, blendornan, olması, etməz, olsun, bilər, blendoru, yumurta, qabına, günəbaxan, biraz, stakandan, zeytun, bilərsiz, limon, Tərkibi
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica