Tərkibi:1 dəstə cəfəri
1 dəstə ağ reyhan
1 x.q. oregano qurusu (qaraqanıq)
4 diş sarımsaq
1 şalot soğanı (adi soğanda olar, kiçik)
1 st. zeytun yağı
1 qırmızı çili (bibər)
1 ç.q. paprika
qara istiot
duz
Hazırlanması:
Hamısını blendor qabına əlavə edirik və blendordan keçirdirik.
1-2 saat soyuducuda saxlayırıq.
Nuş olsun!mənbə:
Günel Bahasun (instagram)
Etiketlər: dəstə, blendor, qabına, Hamısını, Hazırlanması, istiot, əlavə, blendordan, saxlayırıq, olsun, soyuducuda, keçirdirik, paprika, edirik, qırmızı, qurusu, qaraqanıq, oregano, reyhan, cəfəri