• Ranç sousu resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 5826

Tarix : 26.07.2016, 12:00

Bölmə : Souslar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
3 x.q. xama
2 x.q. mayonez
1 st. qatıq
1 x.q. zeytun yağı
1 x.q. limon şirəsi
3 göy soğan
bir neçə cəfəri
balaca şüyüd dəstəsi
1 diş sarımsaq
duz
qara üyüdülmüş istiot

Hazırlanması:
Sarımsağı əzin. Qatığın yarısını ayırıb bir kənara qoyun, qalanını digər ərzaqlarla birlikdə blenderin yüksək sürətində xırdalayın.
Qatığın qalanını, duz-istiot əlavə edib bir daha blenderdən keçirin.
Əgər blenderiniz yoxdursa, göyərtini çox xırda doğrayın, sarımsağı əzin, digər ərzağı çalın, sonra isə göyərti və sarımsaqla qarışdırın.
Ranç sousunu ağzı kip bağlanan bankada soyuducuda 1 həftə saxlamaq olar. Bişmiş kartof və salatlar üçün əla sousdur.

Nuş olsun!

Etiketlər: qalanını, digər, istiot, Qatığın, ərzağı, çalın, sonra, sarımsağı, blenderiniz, keçirin, yoxdursa, göyərtini, doğrayın, xırda, göyərti, sarımsaqla, Bişmiş, saxlamaq, kartof, salatlar
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica