Tərkibi:1 ədən böyük soağan,
3-4 diş sarımsaq,
Hər birindən yarım çay qaşığı olmaqla: zəncəfil, darçın, sarıkök, istiot,
1 çay qaşığı dəniz duzu, (əgər dəniz duzu yoxdursa, heç duz əlavə etməyin)
1 çay qaşığı şəkər tozu,
2 stəkan kokos südü.
Hazırlanması:Soğan və sarımsaqları kiçik-kiçik doğrayıb, kokos südü ilə birlikdə sousu hazırlayacağınız qazana tökün və yumşalanadək bişirin. Ədviyyatları da əlavə edib, qaynadın. Qazın üzərindən götürün və soyuduqdan sonra yeməklərinizdə istifadə edin.
Nuş olsun!
Etiketlər: qaşığı, kiçik, əlavə, kokos, dəniz, sousu, bişirin, yumşalanadək, tökün, qazana, hazırlayacağınız, Ədviyyatları, sonra, yeməklərinizdə, istifadə, soyuduqdan, götürün, qaynadın, Qazın, üzərindən