• Litva mətbəxinə aid soyuq borş resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 91

Tarix : 31.07.2018, 12:00

Bölmə : Sulu yeməklər, Şorbalar

Mətbəx : Asiya mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 30-40

Nəfər sayı : 2-4

Şef / Mənbə : Günel (bahasun)


Tərkibi:
2 orta boy çuğundur
0,5 lt. qatıq
2 orta təzə xıyar
2 yumurta
2 x.q. xama
100 ml. su
Şüyüd
Göy soğan
Duz
İstiot
Yanına servis etmək üçün 2 soyutma kartof

Hazırlanması:
1.Çuğundur qabığı soyulmadan suda bişirilir. Bişmiş və soyumuş çuğundurun qabığını soyaraq sürtkəcdən keçirin.
2.Yumurtanı bərk olana kimi suda bişirin. Bişmiş və soyumuş yumurtanı kubik şəklində doğrayın.
3.Göyərtini xırda doğrayın.
4.Hamısını bir dərin qazana əlavə edin. Üstünə xama, duz, istiot əlavə edin.
5.Qatığı su ilə qarışdırıb qazana tökün. Hamısını yaxşı qarışdırıb soyuducuya 30-40 dəqiqəlik yerləşdirin.
6.Hazır şorbanı bişmiş kartofla servis edin.
Litva borşunu bişmiş kartofla yemək bir adətdir.

Nuş olsun!

Etiketlər: Bişmiş, servis, qazana, əlavə, bişmiş, kartofla, doğrayın, qarışdırıb, soyumuş, Hamısını, Qatığı, istiot, dərin, Göyərtini, xırda, Üstünə, yaxşı, Litva, borşunu, yeməklərinizi
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica