Tərkibi (12 ədəd üçün):450 q un
50 q kərə yağı
3 x.q. şəkər tozu
225 ml süd
15 q maya (1,5 ç.q.)
1 çimdik duz
Üzərinə çörəkotu (xaşxaş)
Hazırlanması:Bütün xəmir ərzaqlarından yumşaq xəmir yoğururuq. 2 saat dinləndiririk. Daha sonra şəkilləndiririk.
20 dəqiqə saxladıqdan sonra 190 dərəcədə üzəri qızaranadək bişiririk.
Nuş olsun!
Etiketlər: xəmir, sonra, dəqiqə, şəkilləndiririk, saxladıqdan, dərəcədə, olsun, bişiririk, qızaranadək, üzəri, dinləndiririk, yumşaq, çörəkotu, Üzərinə, çimdik, şəkər, xaşxaş, Hazırlanması, Tərkibi, ərzaqlarından