• Qarabağ kətəsi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 107

Tarix : 10.08.2017, 22:00

Bölmə : Xəmir işləri, Digər reseptlər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Resepti göndərən : DADLI


Tərkibi:
Xəmir üçün:
3 st. un,
2 ədəd yumurta,
50 qr yağ,
2 x.q. şəkər tozu,
1 çimdik duz,
1 x.q. maya,
1 paket vanil,
0.5 st. su (və ya süd)

İçlik üçün:
1 st. un,
1 st. şəkər tozu,
50 qr yağ,
1 paket vanil

Üzəri üçün:
yumurta sarısı

Hazırlanması:
İlk öncə maya, az miqdarda süd və şəkər tozunu qarışdırıb, həll olmağı üçün kənara qoyuruq. Daha sonra mayalı süd və digər ərzaqlarla birlikdə xəmir yoğururuq. Xəmiri acıması üçün isti yerdə gözlədirik.

Digər tərəfdə un, yağ, vanil və şəkər tozunu qarışdırıb, içlik düzəldirik.

Hazır olmuş xəmiri 3 bərabər kündəyə ayırıb, əlimizlə yayırıq. İçlik qoyub, bükürük. Üzərinə yumurta sarısı çəkirik. Əvvəlcədən qızdırılmış 150-160 dərəcə istilikli sobada 50 dəqiqə bişiririk.

Nuş olsun!

Etiketlər: şəkər, yumurta, vanil, tozunu, qarışdırıb, İçlik, sarısı, paket, əlimizlə, ayırıb, yayırıq, qoyub, kündəyə, bərabər, bükürük, xəmiri, Hazır, olmuş, dərəcə, sobada
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica