• Pendirli göbələklər resepti - FOTO RESEPT

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 14 841

Tarix : 20-01-2016, 22:00

Bölmə : Quru yeməklər / Tərəvəz yeməkləri / Qəlyanaltılar / Foto reseptlər

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 20-30

Nəfər sayı : 6-8


Tərkibi:
15 ədəd iri göbələk (şampinyon)
500 qr pendir (duzlu suluquni)
250 qr kərə yağı
100 qr əridilmiş yağ

Hazırlanması:
1. Göbələklər nəmli salfet ilə silinir və qabıqları soyulur.
2. Suluquni pendiri iri sürtkəcdən keçirilir. Həmçinin iri sürtkəcdən soyuq kərə yağı da keçirilir.
3. Pendirlə yağ qarışdırılır və göbələyin içi doldurulur.
4. Sobanın tavasına folqa kağızı sərilir, üstü yağlanır və hazırlanan göbələklər tavaya düzülür. Əvvəlcədən 200°C temperaturunda isidilmiş sobada, 15 dəqiqə bişirilir.
5. Hazır olduqda süfrəyə verilir.

Pendirli göbələklər resepti - FOTO RESEPT

Pendirli göbələklər resepti - FOTO RESEPT

Pendirli göbələklər resepti - FOTO RESEPT

Pendirli göbələklər resepti - FOTO RESEPT

Pendirli göbələklər resepti - FOTO RESEPT


Nuş olsun!
Etiketlər: sürtkəcdən, keçirilir, sərilir, yağlanır, göbələklər, kağızı, hazırlanan, tavasına, göbələyin, doldurulur, Sobanın, tavaya, folqa, düzülür, olduqda, Hazır, süfrəyə, verilir, olsun, bişirilir
BİZİ İZLƏYİN