Tərkibi:160 qr mal əti
60 qr göbələk
100 qr lobya
1 ədəd soğan
70 qr ət bulyonu
3 ədəd pomidor
1 dəstə bibəriyə
10 qr bitki yağı
10 qr zeytun yağı
10 qr kərə yağı
1 ç/q duz
1 ç/q istiot
Hazırlanması:Əti kəsir, duzlayır, istiotlayır, daha sonra üzərinə zeytun yağı və bibəriyə əlavə edirik. Yaxşı olardı ki, əti qril tavasında qızardasınız.
Daha sonra bitki yağı və kərə yağında göbələkləri qızardırıq. Tavaya həmçinin, 20 qr soğan və lobyaları əlavə edirik. Üzərinə bulyonu tökdükdən sonra, 5-7 dəqiqə bişməyini gözləyirik.
Pomidoru əlavə etmədən əvvəl, 200 dərəcəli sobada 2 dəqiqə bişiririk. Boşqaba servis edirik. Beləcə, yeməyimiz hazırdır.
Nuş olsun!
Etiketlər: edirik, sonra, əlavə, zeytun, bibəriyə, bitki, soğan, dəqiqə, bulyonu, Üzərinə, etmədən, əvvəl, gözləyirik, tökdükdən, bişməyini, Pomidoru, sobada, Beləcə, yeməyimiz, hazırdır