• Lobyalı steyk resepti - FOTO RESEPT

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 12 708

Tarix : 19-10-2017, 18:00

Bölmə : Quru yeməklər / Tərəvəz yeməkləri / Foto reseptlər

Mətbəx : İtalyan mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 20-30

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
160 qr mal əti
60 qr göbələk
100 qr lobya
1 ədəd soğan
70 qr ət bulyonu
3 ədəd pomidor
1 dəstə bibəriyə
10 qr bitki yağı
10 qr zeytun yağı
10 qr kərə yağı
1 ç/q duz
1 ç/q istiot

Hazırlanması:
Əti kəsir, duzlayır, istiotlayır, daha sonra üzərinə zeytun yağı və bibəriyə əlavə edirik. Yaxşı olardı ki, əti qril tavasında qızardasınız.

Lobyalı steyk resepti - FOTO RESEPT

Lobyalı steyk resepti - FOTO RESEPT

Lobyalı steyk resepti - FOTO RESEPT


Daha sonra bitki yağı və kərə yağında göbələkləri qızardırıq. Tavaya həmçinin, 20 qr soğan və lobyaları əlavə edirik. Üzərinə bulyonu tökdükdən sonra, 5-7 dəqiqə bişməyini gözləyirik.

Lobyalı steyk resepti - FOTO RESEPT

Lobyalı steyk resepti - FOTO RESEPT


Pomidoru əlavə etmədən əvvəl, 200 dərəcəli sobada 2 dəqiqə bişiririk. Boşqaba servis edirik. Beləcə, yeməyimiz hazırdır.

Lobyalı steyk resepti - FOTO RESEPT

Lobyalı steyk resepti - FOTO RESEPT


Nuş olsun!
Etiketlər: edirik, sonra, əlavə, zeytun, bibəriyə, bitki, soğan, dəqiqə, bulyonu, Üzərinə, etmədən, əvvəl, gözləyirik, tökdükdən, bişməyini, Pomidoru, sobada, Beləcə, yeməyimiz, hazırdır
BİZİ İZLƏYİN