• Balıq ləvəngisi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 13501

Tarix : 26.04.2015, 19:00

Bölmə : Balıq yeməkləri

Mətbəx : Talış mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
1 iri kütüm
1 iri baş soğan
300 q qoz ləpəsi
1 ç.q. zəncəfil
2 x. q. palçıq turşusu
istiot və duz.

Hazırlanması:
Balığın pulcuqlarını təmizləyin, içalatını çıxarın. Balığı yuyub yaxşıca qurulayın. İçini və üstünü duzlayıb istiotlayın.

Ləvəngi içini hazırlayın. Soğanı ət maşınından keçirin. Tənzifə qoyun və suyunu yaxşıca sıxın. Qozu da maşından keçirin. Bir qabda soğanı, qozu, zəncəfili, palçıq turşusunu və zövqə görə duz-istiotu qarışdırın.

İçi balığa doldurub tikin. Ya sobada, ya da təndirdə bişirin.

Nuş olsun!

Etiketlər: yaxşıca, keçirin, palçıq, maşınından, qabda, soğanı, maşından, sıxın, qoyun, zəncəfili, suyunu, Tənzifə, turşusunu, tikin, sobada, təndirdə, bişirin, doldurub, balığa, zövqə
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
Offline
arzum-aysum
levengi sevmirəm, ancaq qonaqlar ucun hazirlayiram
2 aprel 2015 23:58
2
Offline
Roya
bizde ele bele bisiririk ancaq levengiye zencefil qatmiriq twk
28 mart 2015 12:12
1
HƏR YERƏ SƏNİ YAZARAM...AMMA ÖLSƏMDƏ SƏNƏ YAZMARAM!!!!
BİZİ İZLƏYİN