• Plovlu balıq resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 8770

Tarix : 11.07.2016, 09:00

Bölmə : Balıq yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 1-2




Tərkibi:
500 kq karp balığı
1 çay stəkanı düyü
1/2 su stəkanı su
10 göbələk
1/2 su stəkanı kərəviz sapı
1 pomidor
3 yaşıl bibər
3-4 ədəd şüyüd
1 çay qaşığı nanə
duz, istiot

Hazırlanması:
Düyüləri duzlu suda qaynadın.
Qaynayan suyunda bir müddət gözlədikdən sonra süzün.
Balığı təmizləyin və ikiyə kəsərək az suda qaynadın.
Kərəviz saplarını təmizləyib acı bibərlə birlikdə incə incə doğrayın.
Göbələkləri iki hissəyə bölün.
Pomidoru kub şəklində doğrayın.
Boş bir qazana düzün.
Üzərinə düyü, göbələk, pomidor və digər ərzaqları əlavə edin.
Qazanın ağzını bağlayıb 15 dəqiqə bişirin.
İsti olaraq süfrəyə təqdim edin.

Nuş olsun!

Etiketlər: stəkanı, pomidor, göbələk, doğrayın, qaynadın, qazana, düzün, Üzərinə, şəklində, hissəyə, birlikdə, Göbələkləri, digər, bölün, Pomidoru, əlavə, olaraq, süfrəyə, təqdim, olsun
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN