• Karpaçço resepti - FOTO RESEPT

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 2749

Tarix : 26.10.2017, 18:00

Bölmə : Balıq yeməkləri, Qəlyanaltılar, Foto reseptlər

Mətbəx : İtalyan mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 20-30

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
0.065 kq balıq
0.015 kq avakado
0.05 kq göyərti
0.01 kq pomidor
0.03 kq küncüt
30 qr zeytun yağı
10 qr soya sosu
1 ç/q limon şirəsi
150 qr parmesan pendiri

Hazırlanması:
Tərəvəzləri yuyur, balığı təmizləyir və kiçik hissələrə bölürük.

Karpaçço resepti - FOTO RESEPT


Sosu üçün zeytun yağı, limon şirəsi və soya sosunu qarışdırıb hazır vəziyyətə gətiririk.

Karpaçço resepti - FOTO RESEPT


Yeməyimiz servis olunmağa hazırdır. Boşqaba əvvəlcə hazırladığımız sosu əlavə edir, daha sonra balığı düzürük. Küncütləri balığın kənar hissəsinə, pendiri isə mərkəz hissəyə qoyuruq. Daha sonra pomidor, avakado və şomunu da əlavə edərək, üzərinə zeytun yağı və limon şirəsi vuraraq süfrəyə təqdim edirik.

Karpaçço resepti - FOTO RESEPT

Karpaçço resepti - FOTO RESEPT


Və beləliklə Karpaçço hazırdır.

Karpaçço resepti - FOTO RESEPT


Nuş olsun!

Etiketlər: zeytun, limon, şirəsi, pendiri, balığı, hazırdır, avakado, sonra, əlavə, pomidor, mərkəz, hissəsinə, kənar, Küncütləri, hissəyə, düzürük, balığın, vuraraq, təqdim, edirik
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica