• Ağ zoğal mürəbbəsi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 12776

Tarix : 2.11.2014, 19:00

Bölmə : Mürəbbələr - Marmaladlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
Zoğal – 1 kq.
Şəkər tozu – 1,5 kq.
Su – 2 st.
istəyə bağlı limon turşusu

Hazırlanması:
Ağ zoğal mürəbbəsi də qırmızı zoğal kimi bişirilir, sadəcə, diqqətli olmaq lazımdır ki, zoğalın rəngi dəyişib, tündləşməsin. 1 kq. zoğal üçün 1,5 kq. şəkər tozu və 2 stəkan su götürülür. Zoğallar bütöv və ya çəyirdəyi çıxarılaraq bişirilə bilər.

Şəkər tozuna 2 stəkan su töküb, şərbət hazırlayın. Şərbətin yarısını zoğalların üzərinə töküb, 20 dəqiqə bişirin. Odun üzərindən götürüb, 5 saat kənarda saxlayın. İkinci bişirmədə qalan şirəni də əlavə edirsiniz. Zoğalın hazır olmasını şirədən və zoğalın yumşalmasından bilmək olar. Hazır olmağa az qalmış azca limon turşusu qatmaq məsləhətdir.

Nuş olsun!

Etiketlər: zoğal, turşusu, zoğalın, stəkan, limon, töküb, Şəkər, İkinci, saxlayın, bişirmədə, şirəni, qalan, kənarda, götürüb, üzərinə, zoğalların, dəqiqə, bişirin, üzərindən, əlavə
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica