• Pomidor mürəbbəsi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 42936

Tarix : 10.07.2014, 23:31

Bölmə : Mürəbbələr - Marmaladlar

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
Pomidor — 1kq
Şəkər — 1,3kq
Vanilin – 0,5q

Hazırlanması:
Mürəbbə bişirmək üçün xırda gavalıya oxşar pomidorlar götürülür.
Pomidorlar 5-8 saniya qaynayan suya salınıb dərhar soyuq suda soyudulur və qabığı təmizlənir.

Pomidorların üzərinə qaynar şərbət tökülüb 1 gün saxlanılır.
İkinci gün şərbət süzülür, qaynadılır və pomidorların üstünə tökülür.
Üçüncü gün əməliyyat təkrar edilir.
4-cü günü isə mürəbbə hazır olana kimi bişirilir.
Ətir üçün vanilin və ya meyvə cövhəri əlavə edilir.

Nuş olsun!


Etiketlər: edilir, şərbət, tökülür, üstünə, Üçüncü, pomidorların, süzülür, tökülüb, saxlanılır, İkinci, əməliyyat, qaynadılır, təkrar, meyvə, cövhəri, əlavə, olsun, vanilin, bişirilir, mürəbbə
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Offline
heyatin 1ani
oooo ureyim bulandi pomidorun murebbesi nece dadar axi? 27 26
21 iyul 2014 19:34
2
Offline
xeyalperest
vaaau pomidorun murebbesi variymisee girl_impossible
13 iyul 2014 19:47
1
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN