• Tut mürəbbəsi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 22 873

Tarix : 31-08-2016, 20:00

Bölmə : Mürəbbələr - Marmaladlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
Ağ tut- 1 kq.,
şəkər-1,2 kq,
su - 1,5 st.,
limon turşusu-2 q.

Hazırlanması:
Seçilmiş tutun üzərinə şəkər şərbəti əlavə edilir və zəif alov üzərində 5 dəq. qaynadılıb 20-25°C-yə qədər soyudulur. İkinci dəfə 8-10 dəqiqə qaynadılıb soyudulur və üçüncü dəfə hazır olana kımi bişirilir.

Hazır olana yaxm limon turşusu əlavə edilir.

Nuş olsun!
Etiketlər: olana, qaynadılıb, əlavə, şəkər, soyudulur, limon, turşusu, edilir, üçüncü, hazır, Hazır, bişirilir, dəqiqə, üzərində, tutun, Seçilmiş, üzərinə, şərbəti, qədər, İkinci
BİZİ İZLƏYİN