• Tut mürəbbəsi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 5774

Tarix : 31.08.2016, 20:00

Bölmə : Mürəbbələr - Marmaladlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
Ağ tut- 1 kq.,
şəkər-1,2 kq,
su - 1,5 st.,
limon turşusu-2 q.

Hazırlanması:
Seçilmiş tutun üzərinə şəkər şərbəti əlavə edilir və zəif alov üzərində 5 dəq. qaynadılıb 20-25°C-yə qədər soyudulur. İkinci dəfə 8-10 dəqiqə qaynadılıb soyudulur və üçüncü dəfə hazır olana kımi bişirilir.

Hazır olana yaxm limon turşusu əlavə edilir.

Nuş olsun!

Etiketlər: olana, qaynadılıb, əlavə, şəkər, soyudulur, limon, turşusu, edilir, üçüncü, hazır, Hazır, bişirilir, dəqiqə, üzərində, tutun, Seçilmiş, üzərinə, şərbəti, qədər, İkinci
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica