• Diyetik alma marmeladı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 10953

Tarix : 13.06.2014, 12:47

Bölmə : Pəhriz yeməkləri, Mürəbbələr - Marmaladlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 4-6


Tərkibi:
7 ədəd şirin alma
1,5 su stəkanı su
2 ədəd qərənfil (mixək)
1 çay qaşığı darçın

Hazırlanması:
Almaların qabıqlarını soyun və dilimləyin. Su ilə birlikdə dilimlənmiş almaları bir qaba qoyun. Üzərinə qərənfilləri əlavə edin və almalar yumşalana qədər 10 dəqiqə qədər bişirin. Bişməsinə yaxın, almaları çəngəllə əzib püre halına gətirin. Sonra ocaqdan götürüb darçını əlavə edin və qarışdırın. Soyuduqdan sonra qaba qoyun.

Nuş olsun!

Etiketlər: qoyun, qədər, almaları, əlavə, çəngəllə, halına, gətirin, yaxın, Bişməsinə, dəqiqə, bişirin, Sonra, ocaqdan, sonra, olsun, Soyuduqdan, qarışdırın, götürüb, darçını, şirin
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica