• Valenciana resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 735

Tarix : 21.04.2018, 18:00

Bölmə : Qəlyanaltılar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
1 baş soğan,
3-4 diş sarımsaq,
2 ədəd şirin bibər,
yarım acı bibər,
2-3 ədəd kök,
yarım dəstə keşniş,
2-3 pomidor,
dana əti,
1 kasa yumru düyü,
qırmızı və qara istiot,
sarıkök, duz,
quru nanə, zirinc,
limon suyu

Hazırlanması:
Əvvəlcə soğan, sarımsaq, şirin bibər, acı bibər, kök, keşniş və pomidor xırdaca doğranılır. Ətlərimizi isə kub-kub doğrayıb, əvvəlcədən qaynadırıq ki, kəfi çıxsın. Kəfini süzüb, suyunu isə atmırıq. Sonra yağda soğanı, ardınca əti qovururuq. Üzərinə kök, bibər, göyərti və pomidoru əlavə edirik. Ədviyyat vurub, qarışdırırıq. Turşməzə dad üçün zirinc əlavə edə və ya pomidorun sayını artıra bilərsiniz. Nəhayət içlik 10-15 dəqiqə qovrulduqdan sonra yuyulmuş 1 dolu kasa yumru düyü əlavə edirik. Üzərinə çıxınca su (həmçinin bayaqki ət suyumuzu) tökürük. Tam suyu çəkildikdən sonra təmiz dəsmala büküb dəmlənməyə buraxırıq. Süfrəyə veriləndə isə üstünə limon sıxılır.

Nuş olsun!

Etiketlər: bibər, əlavə, limon, zirinc, soğan, Üzərinə, yumru, sonra, edirik, şirin, sarımsaq, keşniş, yarım, pomidor, dəqiqə, qovrulduqdan, artıra, yuyulmuş, içlik, Nəhayət
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN