• Jiqo-frenel resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 2234

Tarix : 25.09.2014, 17:00

Bölmə : Quru yeməklər, Ət yeməkləri

Mətbəx : Dünya mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
quzu budu
6 diş sarımsaq
50 dilim yağsız vetçina
2 st. bulyon
1 st. konyak
200 q kərə yağı
12 ançous (yaxud digər xırda balıq - kilkə, şprot və s.)
duz
istiot
dəfnə yarpağı
muskat cevizi

Hazırlanması:
Qoyun budunun sümüyünü çıxarın, içinə doğranmış vetçina və yarıya bölünmüş sarımsaq dişləri doldurun. Üstünə duz və istiot çəkin.
Siniyə qoyun, əlavə duz, istiot, dəfnə yarpağı, muskat cevizi, bulyon və konyak töküb sobada, vam odda 3 saat bişirin.

Ançousu (və yaxud xırda balıqları) yağla qarışdırın.

Budu sobadan çıxarın, sousunun yağını yığın, özünü süzüb bir qaba qoyun, budu yenidən sobaya qoyun. 10-15 dəqiqə sonra ançouslu yağı əlavə edin, sobada daha 3 saat bişirin.
Süfrəyə verərkən süzdüyünüz sousu və yağını qızdırıb üzərinə əlavə edin.

Nuş olsun!

"Bu yeməyi bişirmək prosesi nəticəsi kimi – tam bir həzdir. Və qoy, sonda yığılacaq çirkli qabların sayı kədərləndirməsin, çünki Fairy ilə ən yağlı qabların belə öhtəsindən rahatlıqla gələ biləcəksiniz. – Dadlı.az tövsiyə edir!"
Etiketlər: istiot, əlavə, qoyun, yarpağı, dəfnə, muskat, çıxarın, bişirin, yağını, sobada, cevizi, konyak, bulyon, yaxud, vetçina, sarımsaq, xırda, olsun, sousunun, yığın
loading...
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
Offline
emis
ayyy cox dadli gorunur
25 sentyabr 2014 18:42
1
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica