• Bibəriyəli quzu qabırğa resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 492

Tarix : 14.08.2017, 17:30

Bölmə : Quru yeməklər, Ət yeməkləri

Mətbəx : Asiya mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 60-120

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
8 parça quzu qabırğa

Marinasyon üçün:
1 çk zeytunyağı
5 diş sarımsaq
6-7 budaq rozmarin
1 qara bibər

Hazırlanması:
Marinasyon üçün zeytunyağını yayvan bir qaba alın. Əzdiyiniz sarımsaq, təzə rozmarin və dənə qara bibəri əlavə edib qarışdırın. Quzu qabırğaları sousa əlavə edib soyuducuda 40 dəqiqə istirahət etdirin. Marine olan quzu qabırğaları yapışmaz səthli bir tavada qızardın.

Nuş olsun!

Etiketlər: qabırğaları, əlavə, sarımsaq, rozmarin, Marinasyon, dəqiqə, soyuducuda, sousa, istirahət, olsun, Marine, səthli, qızardın, yapışmaz, tavada, etdirin, bibəri, budaq, zeytunyağı, qabırğa
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica