• Zeytunyağlı makaron resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 14364

Tarix : 4.11.2014, 22:00

Bölmə : Quru yeməklər, Makaron yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 30-40

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
500 qr makaron
8 çay qaşığı zeytun yağı
Üyüdülmüş çili istiotu
½ çay qaşığı limon sedrası
2 xörək qaşığı limon şirəsi
2 diş əzilmiş sarımsaq

Hazırlanması:
Böyük qazanda duzlu suda Pastanı “aldente” halınadək qaynatmaq.
Qurutmaq. Pastanı q aynatdığınız s uyun ½ h issəsini saxlamaq.
Duz və çili istiotu əlavə etmək (zövqə görə).
Limon sedrasını və limon şirəsini zeytun yağı ilə birgə pastaya əlavə etmək.
Sarımsaq qatmaq.

Nuş olsun!


Etiketlər: limon, qaşığı, Pastanı, əlavə, etmək, istiotu, zeytun, aynatdığınız, zövqə, issəsini, saxlamaq, Limon, birgə, qatmaq, olsun, Sarımsaq, pastaya, şirəsini, Qurutmaq, sedrasını
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN