Tərkibi:500 qr makaron
8 çay qaşığı zeytun yağı
Üyüdülmüş çili istiotu
½ çay qaşığı limon sedrası
2 xörək qaşığı limon şirəsi
2 diş əzilmiş sarımsaq
Hazırlanması:Böyük qazanda duzlu suda Pastanı “aldente” halınadək qaynatmaq.
Qurutmaq. Pastanı q aynatdığınız s uyun ½ h issəsini saxlamaq.
Duz və çili istiotu əlavə etmək (zövqə görə).
Limon sedrasını və limon şirəsini zeytun yağı ilə birgə pastaya əlavə etmək.
Sarımsaq qatmaq.
Nuş olsun!
Etiketlər: limon, qaşığı, Pastanı, əlavə, etmək, istiotu, zeytun, aynatdığınız, zövqə, issəsini, saxlamaq, Limon, birgə, qatmaq, olsun, Sarımsaq, pastaya, şirəsini, Qurutmaq, sedrasını