• Körili tərəvəz sote resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 14 910

Tarix : 28-04-2016, 21:00

Bölmə : Quru yeməklər / Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
1 ədəd kartof,
1 ədəd kök,
1 ədəd kabak,
2 ədəd gül kələmi çiçəyi,
1 qırmızı bibər,
1\2 stəkan duru yağ,
1 şirniyyat qaşığı duz,
1 çay qaşığı köri.

Hazırlanması:
Kartofu, kabağı və kökü soyub küp-küp doğrayın.
Bibərləri kiuçik –kiçik doğrayın.
Gül kələmi çiçəklərini kiçik-kiçik doğrayın.
Duru yağı qızdırın.
Kartof və kökləri əlavə edib 2 dəqiqə qarışdırın.
Kabakları və gül kələmini əlavə edib bir az daha qarışdırın.
Ən son bibərləri əlavə edib bütün ərzaqlar yumşalana qədər bişirin.
Duz və körini də əlavə edib qarışdırın və ocağı söndürün.

Nuş olsun!
Etiketlər: əlavə, doğrayın, qarışdırın, qaşığı, kələmi, kiçik, kələmini, dəqiqə, kökləri, bibərləri, Kabakları, ərzaqlar, ocağı, söndürün, olsun, körini, bişirin, Kartof, yumşalana, qədər
BİZİ İZLƏYİN