• Zeytun yağlı badımcan çığırtması resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 14 656

Tarix : 13-03-2016, 21:00

Bölmə : Quru yeməklər / Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : 6-8


Tərkibi:
8 badımcan,
1 soğan,
4 diş sarımsaq,
7 pomidor,
Duz,
Şəkər,
Zeytun yağı,
Yarım stəkan su ,

Qızartmaq üçün:
Duru yağ

Hazırlanması:
Badımcanları alacalı soyub cızıqlar atın.
Bol yağda qıazrdın.
Soğanları yarım ay şəklində doğrayın.
Sarımsaqları dilimləyib soğanlarla birlikdə zeytun yağında qızardın.
Pomidorları rəndələyib qazana tökün.
Duz və şəkər əlavə edin.
Qarışdırdıqdan sonar badımcanların üzərinə yayın.
Qaşıq vurmadan vam odda bişirin.

Nuş olsun!
Etiketlər: Pomidorları, rəndələyib, qazana, tökün, qızardın, yağında, soğanlarla, birlikdə, zeytun, şəkər, əlavə, Qaşıq, vurmadan, bişirin, olsun, yayın, üzərinə, Qarışdırdıqdan, sonar, badımcanların
BİZİ İZLƏYİN