• Qatıqlı qozlu çörək resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 15 836

Tarix : 7-02-2016, 19:00

Bölmə : Quru yeməklər / Duzlu xəmir işləri / Qəlyanaltılar

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 10-20

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
Köhnə çörək içi,
1 fincan döyülmüş qoz,
400 q qatıq,
Bir neçə yemək qaşığı zeytun yağı,
3-4 diş sarımsaq,

Bəzək üçün:
200-300 q qatıq,

Hazırlanması:
Əvvəlcə köhnə çörək içini çıxardıb ufalayın.
Qatıq və əzilmiş sarımsağı zeytun yağına qatın.
Içinə bir az əzilmiş qoz əlavə edin.
Salat qabına əvvəlcə br qat qatıqıqlı çörəkdən yayın.
Sonra üzərinə qoz səpin.

Nuş olsun!
Etiketlər: zeytun, çörək, qatıq, əzilmiş, Salat, qabına, əlavə, Içinə, qatın, əvvəlcə, yağına, çörəkdən, səpin, olsun, üzərinə, Sonra, sarımsağı, yayın, qatıqıqlı, ufalayın
BİZİ İZLƏYİN