• Qızardılmış qızıl balıq resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 15173

Tarix : 12.02.2016, 19:00

Bölmə : Quru yeməklər, Balıq yeməkləri

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 20-30

Nəfər sayı : 1-2




Tərkibi:
Qızıl balıq – 248q,
buğda unu – 10q,
ərinmiş yağ – 25q,
baş soğan – 40q və ya
göy soğan – 50q,
narşərab – 5q,
cəfəri – 15q,
istiot – 0,1q,
duz.

Hazırlanması:
Qızıl balıq təmizlənir, girdə tikələrə doğranır. Duz, istiot vurulur, unla urvalanıb yağda iki tərəfi qızardılır və bir neçə dəqiqə qızdırığı şkafda bişirilir. Süfrəyə verdikdə yanına doğranmış baş soğan və ya göy soğan düzülür, üstünə göyərti səpilir, yanına narşərab qoyulur.

Nuş olsun!
Etiketlər: soğan, Qızıl, istiot, balıq, narşərab, yanına, verdikdə, Süfrəyə, şkafda, bişirilir, üstünə, səpilir, qoyulur, göyərti, qızdırığı, düzülür, doğranmış, yağda, təmizlənir, girdə
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN