• Tomatda lobya resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 12467

Tarix : 6.01.2016, 18:00

Bölmə : Quru yeməklər, Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : 4-6




Tərkibi:
1 kq ağ lobya
4 kq pomidor
1 kq soğan
350 ml bitki yağı
350 q şəkər tozu
3 x.q. duz
1 acı istiot
1 baş sarımsaq

Hazırlanması:
Lobyanı 1 sutka otaq temperaturunda suda isladın.
Pomidoru ət maşınından keçirin.
Soğanı yarımhalqa doğrayın.
Acı istiotu ət maşınından keçirin.
Sarımsağı təmizləyib əzin.

Lobya və acı istiotdan başqa, digər ərzağı 40 dəqiqə bişirin. Sonra lobyanı əlavə edib hazır olunca bişirin. Sona yaxın acı istiotu əlavə edin.
Bankalara yığın. Sterilizə edin (qaynara düşəndən 15 dəqiqə sonra çıxarıb bağlaya bilərsiniz).

Nuş olsun!
Etiketlər: əlavə, keçirin, maşınından, bişirin, istiotu, dəqiqə, digər, hazır, ərzağı, olunca, lobyanı, Sonra, yaxın, çıxarıb, bağlaya, bilərsiniz, olsun, sonra, düşəndən, Bankalara
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN