• Ətsiz paştet resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 15 382

Tarix : 11-05-2016, 11:00

Bölmə : Quru yeməklər / Qəlyanaltılar

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
5 yumurta
100 q qoz
3 baş soğan
20-40 yumşaq kərə yağı
duz
istiot

Hazırlanması:
300 q ağ göbələk (göbələksiz də olar)

Yumurtaları suda bişirin.

Soğanı xırda doğrayıb bitki yağında qızılı rəng alanadək qovurun.

Ağ göbələyi yağda qızardın.

Yumurta, qoz, göbələk, soğan, duz-istiot və yağı blenderdən keçirin.

Soyuducuda 30 dəqiqə saxlayın.

Nuş olsun!
Etiketlər: göbələk, soğan, istiot, qızardın, Yumurta, qovurun, yağda, blenderdən, göbələyi, Soyuducuda, olsun, saxlayın, dəqiqə, alanadək, keçirin, bitki, göbələksiz, Yumurtaları, Hazırlanması, yumşaq
BİZİ İZLƏYİN