Tərkibi:5 yumurta
100 q qoz
3 baş soğan
20-40 yumşaq kərə yağı
duz
istiot
Hazırlanması:300 q ağ göbələk (göbələksiz də olar)
Yumurtaları suda bişirin.
Soğanı xırda doğrayıb bitki yağında qızılı rəng alanadək qovurun.
Ağ göbələyi yağda qızardın.
Yumurta, qoz, göbələk, soğan, duz-istiot və yağı blenderdən keçirin.
Soyuducuda 30 dəqiqə saxlayın.
Nuş olsun!
Etiketlər: göbələk, soğan, istiot, qızardın, Yumurta, qovurun, yağda, blenderdən, göbələyi, Soyuducuda, olsun, saxlayın, dəqiqə, alanadək, keçirin, bitki, göbələksiz, Yumurtaları, Hazırlanması, yumşaq