• Zeytun yağlı Alinazik resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 9739

Tarix : 24.06.2016, 11:00

Bölmə : Quru yeməklər, Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 30-40

Nəfər sayı : 2-4




Tərkibi:
4 ədəd badımcan
3 ədəd pomidor
1 ədəd böyük soğan
3 ədəd acı bibər
1 çay stəkanı zeytunyağı
1 diş sarımsaq
duz, qara bibər, pul bibər

Hazırlanması:
Badımcanları ocaqda ya da sobada közləyin.
Soğanları doğrayın. Pomidorları kub şəklində doğrayın.
Bibərləri halqa halqa dilimləyin. Soğan, pomidor və bibəri zeytun yağında bişirin.
Duz, qara bibər pul bibərlə tam verin.
Badımcanları çəngəllə əzin.1 şorba qaşığı zeytun yağını bir tavaya qoyub üzərinə sarımsağı bütün olaraq əlavə edin yağda yüngülcə sarımsağı qızardıb alın.
üzərinə əzdiyiniz badımcanı əlavə edin 3-4 dəqiqə qovurun.
Badımcanlar, bişən sousla qarışdırın.

Nuş olsun!

Etiketlər: bibər, üzərinə, sarımsağı, Badımcanları, əlavə, halqa, doğrayın, zeytun, pomidor, olaraq, şorba, bütün, qaşığı, yağını, qoyub, tavaya, yüngülcə, bişən, Badımcanlar, sousla
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN