• Narlı və badamlı quzu əti resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 11452

Tarix : 26.03.2017, 17:00

Bölmə : Quru yeməklər, Ət yeməkləri

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 60-120

Nəfər sayı : 4-6

Şef / Mənbə : Chef Mübariz


Tərkibi:
500 qr kuşbaşı quzu əti
Duz
Qara bibər
1 soğan
Yarım çay stəkanı zeytunyağı
1 yemək qaşığı tomat pastası
1 su stəkanı nar dənəsi
1 yemək qaşığı un
Yarım su stəkanı isti su
1 su stəkanı kabuksuz badam
5 ~ 6 budaq cəfəri

Hazırlanması:
Quşbaşı quzu ətini bir kasaya alın. Üzərinə duz və qara bibər səpin. Doğradığınız soğanı zeytunyağında qızarana qədər qovurun. Tomat, ətlər və narı əlavə edib un səpin. Ətlərin rəngi dönənə qədər qovurun. İsti suyu əlavə edib ətləri yaxşıca yumşalana qədər bişirin. Ocaqdan almağa yaxın badam və iri doğradığınız cəfəri yarpaqlarını əlavə edin. Narlı və badamlı quzu əti artıq hazır.

Nuş olsun!


Etiketlər: stəkanı, əlavə, qədər, Yarım, cəfəri, bibər, badam, qaşığı, səpin, qovurun, yemək, yaxşıca, rəngi, Ətlərin, yumşalana, dönənə, ətləri, yaxın, badamlı, artıq
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN